Konferens på det öppna havet

Håll er konferens eller konferensaktivitet i Göteborgs vackra skärgård, en upplevelse ni sent kommer glömma.

Havskatten

Varför inte bli hämtad direkt utanför hotellet av Svenne med fiskebåten Port Said? Med Port Said kan ni åka ut i den vackra skärgården.
Vad sägs om sälsafari, fisketur, ölprovning på Hönö bryggeriet eller hummersafari? Ett måste är ett stopp på Havskatten för att baka Hönökaka. Mer göteborgskt än Hönökaka och skärgård blir det inte.
 
Prisexempel för 12 personer ex. moms
Fisketur, sälsafari, en tur till Vinga samt hönökaksbak med upphämtning och lämning utanför hotellet.
1042kr/per person
 
Prisexempel för 12 personer
Konferens lokal, förmiddagsfika, lunch upphämtning från hotellet med sälsafari, fiske, en tur på Vinga samt buss tillbaka till hotellet.
1195kr/per person
 
Kontakta oss gärna för förslag samt prisuppgifter.
 
Läs mer om Havskatten här

Gunnars Båtturer

Ta er konferens till sjöss med Gunnars båtturer. Annika med besättning hämtar upp er grupp direkt utanför hotellet för att ta med er på en vacker tur genom Göteborgs hamn och norra skärgården för att sedan nå önskad destination. Under turen berättar besättningen genuint om de ställen som passeras.
Åk till Marstrand, Klädesholmen, Skärhamn eller till bilfria pärlan Dyrön där Gunnars båtresor där de själva bor och verkar. Passar såväl stora som små konferenser med kapacitet ombord från 12 till 82 personer, samt på Dyrön för grupper upp till 40 gäster. Förädla er konferens med en måltid på destinationen för att sedan ta en bussresa tillbaka till hotellet.

Prisexempel: Göteborg-Marstrand med resa med båten Lövö (12 pers) 9500kr ex. moms

Kontakt oss gärna för mer information samt priser.
Läs mer om Gunnars Båtturer här

57°Nord

För er som vill ta en exklusiv tur på havet är 57°Nord rätt för er konferens. Niclas och hans kompanjon Rikard startade verksamheten för att kunna erbjuda en bekvämare båtupplevelse än vad traditionella RIB båtar gör. Båten tar 10 personer i näst intill alla väder då båten har både kapell och värmare.
Åk på skärgårdstur, pubrunda, gourmettur eller bastubad på bastuflotten på Vrångö. Det går även att skräddarsy en tur efter just er konferens behov.
 
Prisexempel: Skärgårdsturen 7900 kr
Tidsåtgång: 2 h
 
Kontakta oss så berättar vi mer.
 
Läs mer om 57°Nord här