Förena nytta med nöje tillsammans!

När man suttit en hel dag kan det vara skönt att få sträcka på både ben och armar. Vi har flera förslag för den som vill förena nytta med nöje och motionera tillsammans med kollegorna.

Mångkampstävling & Hälsansvinnare

Friidrott anses vara den mest erkänt allsidiga träningsformen av alla idrotter! Detta är en träningsupplevelse utöver det vanliga. Upplägget anpassas efter gruppen och era önskemål. Vi utgår från Hotel Waterfront Göteborg och de fantastiska omgivningarna runt omkring. Pröva t.ex. snabbhetsträning, hoppstyrka, bootcamp eller träningsklassen ”Faster,harder, kronbee”. Se gärna www.kronbee.com. Kombinera eller välj enbart föreläsning om hälsa, livsstilsförändring, träningslära, kost, ökad motivation och framgångsnycklar. Ökat målfokus och att skapa rätt attityd skapar friska medarbetare!

Instruktör och föreläsare: Robert Kronberg – Svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck

Pris på förfrågan!

Inomhus Go-kart

En fartfylld upplevelse inomhus finns på bara tio minuters gångväg från hotellet. Go-kartbilar utrustade med motorer på 9 hk erbjuder både fart och underhållning. På storbildsteve ser ni vad som händer även längst bort på banan. Overall och hjälm finns att låna.

Pris på förfrågan!

RIB-båt

Flyg fram över vattnet i farter i närheten av ren offshoreracing men tryggt och i högsta komfort. Äventyret utgår från Klippans småbåtshamn, precis vid hotellet. RIB båtarna är mellan 7,5m – 10m långa och har 300 – 600 hk, byggd för att transportera passagerare i hög fart under alla typer av väderförhållanden. Ni tas om hand av en erfaren skeppare och båten har bästa tänkbara säkerhetsutrustning i allt från navigation till sjökläder.

Det finns flera olika upplägg och paket för båtturerna – kontakta oss om ni vill veta mer!

Pris på förfrågan!