Sök jobb hos oss

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

- Hovmästare

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som älskar att ta hand om gäster på ett engagerat och personligt sätt. Du är driven, full av energi och glädje, med ett sinne för detaljer. Du är en van ledare och älskar att jobba i team. Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Helst med öl som specialintresse då vår restaurang befinner sig i samma byggnad som gamla Carnegie porterbryggeri. Du är ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du ser hellre möjligheter än problem. Det är du som ska leda, inspirera och utveckla personalen i restaurangen.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning där arbetstider kommer att vara främst under kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER

Du har minst 3 år dokumenterad erfarenhet av arbete i restaurang, helst i en ledande roll. Datakunskaperna måste vara mycket goda och snabb på tangentbordet är en förutsättning. Du ska ha jobbat i restaurang- och/eller hotellsystem och då helst Trivec och/eller Hotsoft. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Administrativ förståelse och erfarenhet av andra serviceyrken är ett plus.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51

- Servitör/Servitris

Till vår restaurang söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen. Vi har affärslunch på veckodagarna, och a la carte på kvällarna. Man hjälper även till på konferensavdelningen till viss del. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell eller restaurang och gärna bar. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och gillar lagarbete. Då vi har mycket utländska gäster är det också meriterande att kunna språk. Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har hög fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85 %.  Tjänsten innebär arbete på både kvällar, helger samt dagtid.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51