Sök jobb hos oss

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

-Receptionister

Som receptionist hos oss är du hotellets ansikte utåt. Det är ett varierande arbete där du, som spindeln i nätet, har tät kontakt med övriga avdelningar för att försäkra att allt under gästens vistelse flyter på så bra som möjligt. Arbetet innebär vanligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning och att hantera bokningar & bokningskanaler. Du kommer också att ge mervärde till våra gäster i form av restaurangtips, turistinformation, taxibokning m.m.

Vi erbjuder tjänster för deltid och extrapersonal. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger.
Märk din ansökan med ”Receptionist”.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en positiv inställning, är lösningsorienterad och älskar att ge service. I mötet med gäster och kollegor är du både personlig och professionell. Du är också flexibel, mycket noggrann och klarar av ett högt tempo med eget ansvar. Datakunskaperna måste vara mycket goda och att du är snabb på tangentbordet är en förutsättning. Du har erfarenhet från att ha jobbat i hotellreception eller bokning och kan svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.
Meriterande är om du har kunskaper inom Hotsoft och Bookvisit samt god kännedom om de största distributionskanalerna
Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt personer.
Vi tillämpar kollektivavtal mellan HRF och Visita.

Ansökan skickas till charlotta.wootten@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Charlotta Wootten – 031-720 22 07
Jessica Jedenby – 031-720 22 06

-Restaurangpersonal

Vår restaurangpersonal skall älska att ge service och skapa upplevelser i världsklass. Vi sätter stor vikt vid tidigare yrkeserfarenhet, men det är ändå din personlighet som är avgörande. Vi söker personal som är engagerade, positiva, har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo.

Vi erbjuder fasta tjänster med olika sysselsättningsgrader och tjänster för extrapersonal. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. Märk din ansökan med ”Restaurang”.

Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt personer. Vi tillämpar kollektivavtal mellan HRF och Visita.
Läs mer om oss på www.hotelwaterfront.se .

Ansökan skickas till veronica.spalding@hotelwaterfront.se
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Veronica Spalding – 031-720 22 51

-Kallskänka

Nu söker vi personal till vårt kallkök, en position där nyckelegenskaper är att vara kreativ, flexibel, positiv och organiserad.

Vårt kök serverar bland annat lunchbuffé måndag – fredag, à la carte alla dagar i veckan, samt förbereder konferensfika för våra många konferenser. Vi serverar även många större sällskap som kommer till oss för att umgås och fira.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterar erfarenhet av liknande arbete. Du behöver vara flexibel, stresstålig, noggrann och lösningsorienterad. Att du är öppen för nya idéer, är kreativ och har en stark känsla för service ser vi som förutsättningar. Arbetet kräver att du kan hålla en professionell nivå även när tempot är högt, och samtidigt kunna kommunicera på ett vänligt, positivt och tydligt sätt till kollegor. Du behärskar svenska och engelska flytande.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och innebär arbete på både kvällar och helger, samt dagtid vardagar. Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person. Vi tillämpar kollektivavtal mellan HRF och Visita och hjälper till att ordna boende första tiden om du planerar en flytt till Göteborg.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Läs mer om oss på www.hotelwaterfront.se .

Ansökan skickas till michael@hotelwaterfront.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:

Michael McGrath, Kökschef, 031-720 22 52