Sök jobb hos oss

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

- Marknadsassistent

VEM ÄR DU?

Vi söker även en kreativ marknadsassistent vars tjänst bland annat inkluderar att hantera vår hemsida, sociala medier och marknadsföring. Du kommer att jobba tätt med vår sälj- och marknadschef i olika projekt, samt ha en viktig roll vad gäller att kommunicera kampanjer, marknadsaktiviteter och övrig information till samtliga avdelningar på hotellet. I tjänsten ingår även att under vissa tider jobba i vår hotellreception.

VAD VI ERBJUDER

Utöver det som beskrivs ovan kommer du att vara delaktig i säljaktiviteter och företagsevent, samt den dagliga driften på hotellet. Arbetstiderna är främst dagtid vardagar, men viss tid kommer att förläggas på kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Erfarenhet krävs av Photoshop och Office-paketet, det är meriterande om du även har kunskaper i InDesign och Hotsoft. Du bör även vara bekant med de vanligaste distributionskanalerna.

Märk din ansökan med ”Marknad”.

- Konferensvärd/ värdinna

Till vår konferens söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Tyngdpunkten är dock dagtid, vardagar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen, stängning & öppning av konferensavdelning, telefonväxel, servering av fikor, lunch & middagar, bokningar och förmedling av information till gäster men också mellan avdelningar. Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell och helst konferens. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att ha roligt tillsammans! Vi arbetar i Trivec & Hot soft och ser detta som en merit om du behärskar det annars ett krav att ha arbetat i ett hotellbokningssystem.

VEM ÄR DU?

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tjänsten innebär arbete på både kvällar och helger, den största delen är dock förlagd till vardagar.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51

- Servitör/Servitris

Till vår restaurang söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen. Vi har affärslunch på veckodagarna, och a la carte på kvällarna. Man hjälper även till på konferensavdelningen till viss del. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell eller restaurang och gärna bar. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och gillar lagarbete. Då vi har mycket utländska gäster är det också meriterande att kunna språk. Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har hög fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85 %.  Tjänsten innebär arbete på både kvällar, helger samt dagtid.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51

- Kallskänka med ansvar för kallköket

Nu söker vi en tjänst till vårt kallkök, en ansvarsposition där nyckelegenskaper är att vara kreativ, flexibel, positiv och organiserad. Vårt kök serverar bland annat lunchbuffé måndag – fredag, à la carte alla dagar i veckan, samt förbereder konferensfika för våra många konferenser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förberedning, tillagning, presentation, uppläggning.
• Menyplanering
• Delegera och arbets-planera för kollegor i kallköket
• Förbereda beställningar

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterar erfarenhet av liknande arbete. Du behöver vara flexibel, stresstålig, noggrann och lösningsorienterad. Att du är öppen för nya idéer, är kreativ och har en stark känsla för service ser vi som förutsättningar. Arbetet kräver att du kan hålla en professionell nivå även när tempot är högt, och samtidigt kunna kommunicera på ett vänligt, positivt och tydligt sätt till kollegor. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tjänsten innebär arbete på både kvällar och helger, den största delen är dock förlagd till vardagar.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till chef@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Michael McGrath, Kökschef, 031-720 22 52

- Receptionist som kan jobba extra vid behov

VEM ÄR DU?

Som receptionist hos oss är du hotellets ansikte utåt, och skall leverera förstklassig service till våra gäster. Sedvanliga arbetsuppgifter innebär in- och utcheckning av hotellgäster, merförsäljning, hantera bokningar, bokningskanaler, telefon och email samt administrativa uppgifter såsom kassahantering, fakturering, ankomstlistor m.m. Som spindeln i nätet har receptionen en viktig roll i att säkerställa flödet mellan samtliga avdelningar. Självklart räknar vi också med att du erbjuder mervärde för våra gäster i form av restaurangtips, turistinformation, taxibokning m.m.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten innebär att jobba extra vid behov och arbetstiderna är förlagda till dagtid, kvällstid och helger.

Märk din ansökan med “Reception”.