Sök jobb hos oss

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

- Servitör/Servitris

Till vår restaurang söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen. Vi har affärslunch på veckodagarna, och a la carte på kvällarna. Man hjälper även till på konferensavdelningen till viss del. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell eller restaurang och gärna bar. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och gillar lagarbete. Då vi har mycket utländska gäster är det också meriterande att kunna språk. Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har hög fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85 %.  Tjänsten innebär arbete på både kvällar, helger samt dagtid.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51

- Receptionist - Extra vid behov

VEM ÄR DU?

Som receptionist hos oss är du hotellets ansikte utåt, och skall leverera förstklassig service till våra gäster. Sedvanliga arbetsuppgifter innebär in- och utcheckning av hotellgäster, merförsäljning, hantera bokningar, bokningskanaler, telefon och email samt administrativa uppgifter såsom kassahantering, fakturering, ankomstlistor m.m. Som spindeln i nätet har receptionen en viktig roll i att säkerställa flödet mellan samtliga avdelningar. Självklart räknar vi också med att du erbjuder mervärde för våra gäster i form av restaurangtips, turistinformation, taxibokning m.m.

VAD VI ERBJUDER

Vi söker två tjänster, där båda anställningarna kommer att ha ett varierat schema som kommer att justeras efter organisationens behov.

RECEPTIONIST SOMMAR
Denna tjänst har arbetstider förlagda till dagtid, kvällstid, helger och natt – Detta under perioden juni, juli & augusti. Även efter sommaren finns det möjlighet till extra pass. Märk din ansökan med ”Reception Sommar”.

RECEPTIONIST EXTRA
Denna tjänst har arbetstider förlagda till dagtid, kvällstid och helger, och behovet av extrapass kommer att finnas både under sommaren men också fortsättningsvis under höst och vinter. Märk din ansökan med ”Reception Extra”

KVALIFIKATIONER
Vi ser det som förutsättningar att du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och älskar att ge service. I mötet med gäster och kollegor är du både personlig och professionell, även när tempot är högt.
Du är också flexibel, mycket noggrann och klarar av ett högt tempo med eget ansvar.
Datorkunskaperna måste vara mycket goda och att du är snabb på tangentbordet är en förutsättning.
Du har erfarenhet från att ha jobbat i hotellreception eller bokning och kan svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har kunskaper i Hotsoft.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt personer. Sista ansökningsdag är 16 april 2018.
Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Ansökan skickas till moa.karlsson@hotelwaterfront.se
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon: 031-720 22 07

- Receptionist - deltidstjänst 75%

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en naturlig känsla för människor och service, som är positiv, noggrann och redo att ta ansvar. Du är en utåtriktad serviceperson med fokus på gästbemötande och med en positiv attityd. Tillsammans med kompetens för de administrativa uppgifterna värderar vi proaktivitet och flexibilitet. Självklart är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande. I mötet med gäster, bokare och kollegor är du både personlig och professionell.
 

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning där arbetstider kommer att variera från dagtid och kvällstid samt vara förlagt till både vardagar och helger. Detta är en deltidstjänst på 75%, men möjlighet till extrapass finns.
 
KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i hotellreception. Datakunskaperna måste vara mycket goda och snabb på tangentbordet är en förutsättning. Du ska ha jobbat i hotellsystem och då helst Hotsoft. Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket och gärna även i tyska och/eller franska. Administrativ förståelse och erfarenhet av andra serviceyrken är ett plus.
 
Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Ansökan skickas senast 4 maj till moa.karlsson@hotelwaterfront.se.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:

Hotel Waterfront Göteborg
Moa Karlsson, Front Office Manager
Tel: 031-720 22 07