Sök jobb hos världens bästa arbetsgivare

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Restaurang Waterfront söker servispersonal

Nu söker vi dig som har en naturlig känsla för människor och service, som är positiv och noggrann och redo vill jobba extra hos oss.

Vi söker serviceinriktade personer som kommer att jobba tillsammans med vår ordinarie personal i vår hotellrestaurang. Din arbetstid kommer att vara varierande och inkludera kvällar och helger samt lunch. Tjänsterna kommer bland annat att innefatta á la carteservering och olika sorters event.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom restaurang sedan tidigare och är genuint intresserad av mat och dryck. Brinner du dessutom för öl är det ett plus då vi befinner oss i ett gammalt ölbryggeri och erbjuder ett unikt öl- och porterskafferi. Gärna förkunskaper i Micros och Opera.

Personliga egenskaper:

Du är utåtriktad, stresstålig och ser hellre lösningar än problem. Du är en positiv person med humor, som är både personlig och professionell i mötet med gäster och kollegor.

Ansökan skickas snarast till Camilla@hotelwaterfront.se, urval sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per ovan nämnda mejl.Varmt välkommen med din ansökan!