Sök jobb hos oss

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

- Servitör/Servitris

Till vår restaurang söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen. Vi har affärslunch på veckodagarna, och a la carte på kvällarna. Man hjälper även till på konferensavdelningen till viss del. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell eller restaurang och gärna bar. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och gillar lagarbete. Då vi har mycket utländska gäster är det också meriterande att kunna språk. Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har hög fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85 %.  Tjänsten innebär arbete på både kvällar, helger samt dagtid.

Ansökan skickas till camilla@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Camilla Månsson, Restaurangchef, 031 720 22 51

- Kallskänka - heltid

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en naturlig känsla för matlagning, som är positiv och noggrann och redo för en spännande höst med härliga kollegor.

VAD VI ERBJUDER

Att jobba tillsammans med vårt köksteam med tillberedning av mat till vår a la carte, lunchbuffé, konferensfika, julbord, större middagar och alla slags event. Tjänsten innebär arbete på både kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Du är utåtriktad, stresstålig och ser hellre lösningar än problem. Du är en positiv person med humor.
Ansökan skickas till chef@hotelwaterfront.se, urval och intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per ovan nämnda mejl.

Michael McGrath
Kökschef
031-720 22 52