Sök jobb hos världens bästa arbetsgivare

Vårt mål är att erbjuda en stimulerande arbetsplats i en internationell miljö där vi alltid levererar fyrstjärnig service och omtanke. För att nå detta behöver vi kunniga, utåtriktade medarbetare som trivs med att ge service.

Personliga egenskaper

Hos oss sätter vi högt värde på proaktivitet, flexibilitet och positiv energi. Du vill bidra till att ge våra gäster Göteborgs trivsammaste välkomnande och vi förväntar oss att du har fokus på service och gästbemötande. I arbetet är du stresstålig, noggrann och ansvarstagande och för dig är det viktigt att hålla en professionell och omtänksam relation till våra gäster i ett oftast intensivt tempo.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in en allmän intresseanmälan och CV till info@hotelwaterfront.se. Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på (restaurang, frukost, kök, reception eller administration).

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas.

Just nu söker vi:

Innesäljare men fokus på revenue management

Vi söker dig som har en naturlig känsla för människor och service, som är positiv, noggrann och redo att ta ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning av verksamhetens samtliga produkter
• Ta emot bokningar för bland annat övernattningar till affärs- och privatgäster, samt arrangemang, logi och konferens till grupper
• Del av tjänsten består av att på daglig basis aktivt optimera vårt Revenue-arbete
• Kommunicera med övriga avdelningar för att säkerställa den dagliga driften
• Ge kunder & gäster ett positivt och professionellt bemötande och förstklassig service

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete på hotell inom reception & bokning. Att du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och älskar att ge service ser vi som förutsättningar. I mötet med gäster, bokare och kollegor är du både personlig och professionell, även när tempot är högt. Du är också flexibel, mycket noggrann och klarar av ett högt tempo med eget ansvar. Datakunskaperna måste vara mycket goda och att du är snabb på tangentbordet är en förutsättning. Eftersom du kommer att jobba med Revenue behöver du dessutom älska siffror. Du ska kunna svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Meriterande är om du har kunskaper inom Hotsoft och Bookvisit samt god kännedom om de största distributionskanalerna.

Vad vi erbjuder

Du kommer att vara del av vår receptions- och säljavdelning, där du förutom att hantera alla inkommande bokningsförfrågningar kommer att vara delaktig i säljaktiviteter och företagsevent, samt den dagliga driften på hotellet. Arbetstiderna är främst dagtid vardagar, men viss tid kommer att förläggas på kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas senast 18 juni till charlotta@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Charlotta Wootten – 031-720 22 07
Jessica Jedenby – 031-720 22 06

Kallskänka med ansvar för kallköket

Nu söker vi en tjänst till vårt kallkök, en ansvarsposition där nyckelegenskaper är att vara kreativ, flexibel, positiv och organiserad. Vårt kök serverar bland annat lunchbuffé måndag – fredag, à la carte alla dagar i veckan, samt förbereder konferensfika för våra många konferenser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förberedning, tillagning, presentation, uppläggning.
• Menyplanering
• Delegera och arbets-planera för kollegor i kallköket
• Förbereda beställningar

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterar erfarenhet av liknande arbete. Du behöver vara flexibel, stresstålig, noggrann och lösningsorienterad. Att du är öppen för nya idéer, är kreativ och har en stark känsla för service ser vi som förutsättningar. Arbetet kräver att du kan hålla en professionell nivå även när tempot är högt, och samtidigt kunna kommunicera på ett vänligt, positivt och tydligt sätt till kollegor. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tjänsten innebär arbete på både kvällar och helger, den största delen är dock förlagd till vardagar.

Vi ser gärna ansökningar med foto och endast ansökningar med relevant och dokumenterad kompetens/erfarenhet kommer att behandlas. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas senast 18 juni till chef@hotelwaterfront.se.
Frågor om tjänsten besvaras gärna per telefon:
Michael McGrath, Kökschef, 031-720 22 52