Fira in julen och det nya året hos oss på Hotel Waterfront!

Det finns massvis med marknader, parker och evenemang runtom hela staden att ta del av för att komma i julstämning. Dessutom tänds hela staden upp i ett fantastiskt ljusspektakel, och det blir en fröjd att strosa runt på alla mysiga gator. På Göteborg Stads hemsida kan ni läsa om alla aktiviteter som sker innan och under julen.

Vi erbjuder allt från Lisebergspaket med den vackra julmarknaden till julbordspaket med vårt Bohuslänska julbord och julfirande på vårt hotell. Du kan även fira in det nya året hos oss med en fantastisk nyårssupé,  en magisk utsikt över älven och alla fyrverkerier. 

Läs mer om våra olika jul & nyårspaket nedan.

Julbordspaket 2019

Vårt Bohuslänska julbord och övernattning

Kom i julstämning hos oss med vårt Bohuslänska julbord. Starta din vistelse med en mustig, varm glögg och avnjut sedan ett dignande julbord fyllt med klassiker och havets läckerheter. Övernatta i ett av våra stora sköna rum och som avslut på din vistelse väntar en underbar frukostbuffé morgonen efter.

Paketet kan bokas mellan 22/11 och 22/12 och är avbokningsbart fram till 3 dagar före ankomst. 

Läs mer och boka här!

PS. Om du vill ha ett rum med utsikt mot vattnet, ska du boka ett superiorrum. Det kostar endast 200:- i tillägg per rum och natt. DS.

Jul på Liseberg 2019

Bo hos oss i två nätter och vi bjuder hela familjen på entrén till Liseberg!

Besök Jul på Liseberg och finn den rätta julstämningen. I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Parken erbjuder b.la. en gammaldags marknad med över 80 bodar, isbana, allsång och julbord på Huvudrestaurangen. Ett flertal attraktioner är öppna för den våghalsige. Vandra i den tindrande parken, njut av alla härliga dofter och glöm julstressen. (Gäller endast om du bokar via vår hemsida.)

 

PS. Om du vill ha ett rum med utsikt mot vattnet, ska du boka ett superiorrum. Det kostar endast 200:- i tillägg per rum och natt.
Erbjudandet gäller när parken är öppen och ett begränsat antal rum. DS.

Julaftonspaket 2019

Släpp all julstress i år, kom och fira en mysig julafton hos oss. Låt oss få skämma bort dig med massa god mat och mysig julstämning. Ta med dig familjen, kompisen eller partnern och checka in på ett av våra stora härliga rum.

På julaftonskväll dukar vi upp ett klassiskt julbord som avnjuts i vår gemytliga restaurang. Starta juldagsmorgon med en fantastisk frukostbuffé och kanske en härlig promenad längs Göta älv?

Läs mer och boka här!

Julbordspaket med Sjömagasinet 2019

Julbord på Sjömagasinet och övernattning för två personer

Sjömagasinet ligger granne med hotellet och anses vara en av Sveriges absolut bästa fiskerestauranger. Upplev deras klassiska julbord med traditionella läckerheter och efterlängtade delikatesser. Med eld i öppna spisen och ljuvliga dofter från köket erbjuder de en härlig atmosfär.

Njut av ett underbart julbord, övernatta i ett av våra stora och sköna standardrum eller våra härliga superiorrum med utsikt mot hamnen. En generös frukostbuffé väntar morgonen efter.

Läs mer och boka här!

Festligt Nyårspaket Waterfront 2019

Fira er nyår hos oss!

Precis intill Göteborgs hamninlopp, med fantastisk utsikt över hamn och stad, kan ni njuta av ett härligt nyårsfirande med bubbel och god mat. Utsikten från restaurangen är helt magisk och den bara måste upplevas på plats.

Du välkomnas med mousserande vin och choklad på rummet, under eftermiddagen ingår en take-away tapas tallrik. Kvällen fortsätter med en femrätters nyårssupé och till det ett noga utvalt vinpaket. Dans till DJ och ett glas bubbel vid tolvslaget för att fira in det nya året!

PS. Fönsterbord i restaurangen reserveras till de som bokar tidigt så vänta inte för länge med din bokning.

Läs mer och boka här! 

Barn och nyårsfirande.

Nyårsfirandet är en kväll för de vuxna i första hand. Det innebär att det är få platser i restaurangen som är lämpliga för barn. Ring och kontrollera med vår bokningsavdelning innan ni går vidare!

0 – 6 år – 1 liten take-away tapastallrik + trerätters barnmeny = 290:-

7 – 16 år – 1 liten take-away tapastallrik + nyårssupén i mindre portioner = 490:-

Nyårspaket med Sjömagasinet 2019

Unna dig att fira in det nya året med en oförglömlig nyårssupé på Sjömagasinet.
Checka in hos oss på Hotel Waterfront och välkomnas med choklad och bubbel vid ankomst. Mingla och mys på vårt hotell med en take-away tapas tallrik innan ni gör er redo för er fem-rätters nyårssupé på Sjömagasinet precis intill hotellet.
Efter middagen väntar dans till en livespelande DJ och såklart – ännu mer bubbel vid tolvslaget!
Vakna upp utvilad på årets första dag i ett av våra rymliga rum och kom ner till vår generösa frukostbuffé med härlig vy över älven.

Om ni vill ha utsikt över vattnet och Göteborgarnas fyrverkerier från ert hotellrum välj ett Superiorrum.

Läs mer och boka här!

Avnjut endast julbord

Måndag – Tisdag
Lunch & kväll 495:-

Onsdag – Lördag
Lunch 535:-
Kväll 645:-

Söndag
Lunch & Kväll 535 :-

Vegansk meny 420:-

Julbordspriser för barn, 7-12 år

Måndag – Söndag Kväll 320:-
Måndag – Söndag Lunch 265:-
Barn 0-6 år äter gratis

 

 

Bokning

Om ni har några frågor och/eller

önskar att boka

 

Ring oss på 031-720 22 20
Maila: info@hotelwaterfront.se

 

Hjärtligt välkomna!