Evenemang

Göteborg satsar på att vara en levande turistdestination året om. I och med detta är vår stad bland annat känt för sina mässor och event – allt från stora kongresser, nischade konferenser, till världmästerskap och festivaler i alla dess former.

Bo hos oss vid den lugna kajkanten, mellan havet och Göteborgs folkvimmel. När det händer större event i stan erbjuder vi dessutom specialpriser till er som planerar att bo hos oss.

Boka ert rum online för att se vad vi erbjuder under just er vistelse.

Evenemang 2017-2018

Jul på Liseberg 24-26 november, 30-3 december, 5-10, 12-23 och 26-30 december

Under julen förvandlas parken till en glittrande julsaga.
Här kan ni strosa i vinterlandet och bland julmarknadsstånden, hälsa på kaninen Julius och hans vänner och varför inte lämna din önskelista hos självaste tomtefar i hans verkstad.

Köp Lisebergspaket hos oss och få inträde till jul på Liseberg.

Julmarknad i Haga lördagar och söndagar 25 november- 17 december

Gå på julmarknad i Göteborgs äldsta stadsdel. Här hittar ni både marknadsstånd och små mysiga affärer för julklappsköpen. Stanna och ta en gokaffe på ett av de mysiga caféerna eller varför inte värma er med Sjöbarens kända fisksoppa.
 
Hit kommer ni enklast genom att ta spårvagn 3 eller 9 till Järntorget.

My dog 2018 4-7 januari 2018

Nordens största mässa för dig som älskar hundar hålls i Svenska Mässan. Här finns alla möjliga aktiviteter för hundälskare såsom uppvisningar, tävlingar, föredrag samt mycket mer. Hit kan du komma som både hundägare eller hundintresserad, kanske för att ta reda på vilken hund som passar dig bäst.

Du vet väl att hos oss på Hotel Waterfront är även de fyrbenta vännerna välkomna.

Bo 3 nätter och få 20% när ni bokar via hemsidan

Disney on ice – Förtrollade världar 2018 11-13 januari

Nu är is äventyret tillbaka på Scandinavium med blixten McQueen och hans vänner från Bilar, Ariel och hennes undervattensvänner från lilla sjöjungfrun, Woody, Buzz och resten av vännerna från Toy Story och hela gänget från Frost. Det blir en föreställning full av magi för hela familjen.

Barnvip ingår till alla barn upp till 16 år när ni bokar via hemsidan. 

 

Göteborgs film festival 26 januari-5 februari

Till ära av Ingmar Bergman som 2018 skulle fyllt 100 år, kommer just firandet av Ingmar vara i stor fokus under detta årets film festival. Kommer du vara en av 160 000 besökare?

Du tar dig enklast till Järntorget med spårvagn, för att sen strosa från biograf till biograf.

Båtmässan 2018 svenska mässan 3-11 februari

På båtmässan finner du allt du kan tänka dig som rör båtliv med allt från båtar, tillbehör och utrustning. Det hålls även utbildningar, föredrag och roliga barnaktiviteter. Blir du hungrig serveras god mat i västkustanda.

Passa på att fortsätta det marina temat genom att bo hos oss på Hotel Waterfront, ett stenkast ifrån Göteborgs hamn med en fantastisk omgivning.

Euro horse och Gothenburg Horse Show 20-25 februari 2018

Fick ni inte nog av hästar under EM I ridsport, nu fylls svenska mässan åter av 90 000 besökare från hela landet med det gemensamma intresset av hästar och allt där till. I Scandinavium hittar du även Gothenburg Horse Show som är en av väldens mest populära Inomhus tävlingar inom ridsport.

Från oss på hotel Waterfront tar du dig enkelt med spårvagn till Svenska Mässan och Skandinavium.